This website uses cookies. Click here for more information.
  • *

Je kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van je nodig hebben om bijvoorbeeld met jou te corresponderen. Wij streven ernaar je dat te allen tijde te laten weten, voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.

 

 

 

Privacyverklaring
Dit is de privacyverklaring van NIEUW TIJ Projectontwikkeling, gevestigd aan Hoenderparkweg 14 (hierna NIEUW TIJ). NIEUW TIJ is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze verklaring leggen wij uit wat het beleid van NIEUW TIJ is met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens. Wij beschrijven welke persoonsgegevens wij verwerken en hoe wij het recht op privacy waarborgen. Deze verklaring heeft betrekking op gegevens die wij verwerken van klanten, bezoekers van onze website, leveranciers, sollicitanten en overige externe relaties.

Contactgegevens: NIEUW TIJ B.V. (t.a.v. de directie) Hoenderparkweg 14?4838 BK Breda

NIEUW TIJ verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons heeft verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
Voor- en achternaam, ? Geslacht, ? Adresgegevens, ? telefoonnummer ? e-mailadres

Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt via website, in correspondentie en telefonisch ? bankrekeningnummer ? IP-adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens ?NIEUW TIJ verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u. ?Doelen waarvoor wij persoonsgegevens verwerken ? het afhandelen van uw betaling ? verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder ? u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren ? u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten ? om goederen en diensten bij u af te leveren ? sollicitatieprocedures ? beveiliging (camerabewaking) ? NIEUW TIJ verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij ?nodig hebben voor belastingaangiften. ?Geautomatiseerde besluitvorming ?NIEUW TIJ neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Er worden wat dat betreft dus geen besluiten genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van NIEUW TIJ) tussen zit. ?Hoe lang we persoonsgegevens bewaren ?NIEUW TIJ bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn voor de persoonsgegevens van de contactpersonen van onze zakelijke relaties gedurende 7 jaren na de laatste transactie met het bedrijf waaraan de contactpersoon in ons geautomatiseerde systeem is gekoppeld. Gegevens van sollicitanten worden maximaal ? 1 1 maand na afronding van de sollicitatieprocedure bewaard, tenzij je toestemming hebt gegeven dat wij deze langer mogen bewaren. Dan worden deze gegevens uiterlijk na 1 jaar verwijderd. Beelden van bewakingscamera’s op onze vestiging worden maximaal twee weken bewaard. Delen van persoonsgegevens met derden NIEUW TIJ verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. NIEUW TIJ blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken NIEUW TIJ gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door NIEUW TIJ en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar het e-mail adres: info@nieuwtij.com . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen NIEUW TIJ neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met uw contactpersoon bij NIEUW TIJ of via info@nieuwtij.com

Breda, 23 november 2018?

Directie NIEUW TIJ