Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 • Maak kennis met Nieuw Tij
  Maak kennis met Nieuw Tij
 • Maak kennis met Nieuw Tij
  Maak kennis met Nieuw Tij

Ontmoet het team van Nieuw Tij, de mensen die elke dag met veel enthousiasme, kennis en ervaring voor u klaar staan.

Ody van den Broek en Jaco Balemans van Pakhuys Vastgoed werkten al jarenlang en in diverse projecten samen met René Verschiere van Vers! Vastgoedontwikkeling + advies. Eensgezind, ambitieus en succesvol. Met Nieuw Tij Projectontwikkeling B.V. heeft deze inspirerende samenwerking vaste vorm gekregen. Creativiteit en daadkracht gaan daarmee nog steviger hand in hand.

 • Ody van den Broek

  Ody van den Broek

  Na zijn HTS-opleiding Technische Bedrijfskunde (1992) detacheerde Ody een groot aantal mensen in de bouwbranche of hielp hen aan een nieuwe baan. In die periode is zijn liefde voor bouw en vastgoedontwikkeling ontstaan. Dit leidde tot een post HBO-opleiding Vastgoedmanagement, waarna hij zich in 2005 volledig ging richten op het ontwikkelen van vastgoedprojecten. Bij Nieuw Tij steekt Ody al zijn energie, creativiteit en ambities in de commerciële en financiële projectbegeleiding.

 • Jaco Balemans

  Jaco Balemans

  Jaco rondde zijn HTS-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde (1990) en een MBA-studie af om in 1991 te starten in de aannemerij. Bij Nieuw Tij is hij met name verantwoordelijk voor de technische kanten van vastgoedontwikkeling. Jaco koppelt kennis van techniek aan creativiteit. Hiermee draagt hij in belangrijke mate bij aan het laten slagen van een project, zowel technisch, esthetisch als financieel. Sinds 1998 is Jaco ook eigenaar van het Bredase familiebedrijf Bouwbedrijf Balemans.

 • RenĂ© Verschiere

  René Verschiere

  René heeft na zijn HTS-opleiding Bouwkunde 13 jaar ervaring opgedaan bij een bouwbedrijf. Hier hield hij zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van middelgrote en grote woningbouwprojecten in stedelijk gebied. In 2010 startte René als zelfstandig projectontwikkelaar. Dit deed hij afwisselend als gedelegeerd ontwikkelaar of voor eigen rekening en risico. René is praktisch en creatief en beschikt over een enorme dosis know-how. In de huid kruipen van de opdrachtgever en/of eindgebruiker is één van zijn sterke punten.