Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 • Nieuw Tij
  altijd in beweging
  Nieuw Tij<br />altijd in beweging

We hebben de gemeenschappelijke ambitie om projecten te ontwikkelen met een optimale gebruikersbeleving en duurzame voordelen voor iedereen.

Nieuw Tij ontwikkelt vastgoed gericht op woningbouw en met het accent op binnenstedelijke herontwikkeling. In de conceptfase stemmen we onze creativiteit naadloos af op het eisenpakket van de toekomstige gebruikers. Vervolgens moeten een juiste uitwerking van de plannen en adequate projectbegeleiding uitmonden in een maximaal resultaat met inkadering van de bijbehorende risico’s. Optimale directievoering tijdens de realisatie staat aan het einde van het ontwikkeltraject garant voor het juiste gevoel bij de eindgebruikers en hun omgeving.

 1. *
 1. Haalbaarheidsanalyse

  Een adequate haalbaarheidsanalyse biedt inzicht in de uitvoerbaarheid van een project. Daarbij gaat het niet alleen om het beheersen van de kosten, maar ook om de maatschappelijke, juridische, markt economische, functionele en technische aspecten. Nieuw Tij heeft de kennis en ervaring in huis om voor alle betrokken partijen zo’n haalbaarheidsanalyse te maken en daarmee het beste uit het project te halen.

 1. Verkoopmanagement

  Optimale verkoopbegeleiding is essentieel tijdens een nieuwbouwproject. Daarom betrekt Nieuw Tij elke koper persoonlijk bij het hele proces. Ook streven we ernaar om al onze nieuwbouwwoningen op te leveren met SWK- of Woningborggarantie. Dit betekent onder meer dat we de kwaliteit van de woning verzekeren en dit ook duidelijk met de koper bespreken. Nieuw Tij begeleidt graag de verkoop voor zowel eigen vastgoedontwikkelingen als opdrachtgevers. Daarbij zijn we met name gefocust op maatwerk in de communicatie - van aankoop tot en met oplevering.

 1. *

Bekijk hier onze gerealiseerde vastgoedprojecten